Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestkový džem, sladkokyselé okurky, ale i nakládaní sledi nebo utopenci - to vše lze nyní snadno a rychle připravit doma. V novém vydání Apetitu věnovaném konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a vyzkoušených redakcí časopisu Apetit. Kniha obsahuje návod, jak zachytit vůně a chutě ovoce, zeleniny a bylinek ve sklenici, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa a také recepty na jedlé dárky (likéry), různé koření (pesta, hořčice) a tipy, jak využít všechny tyto poklady ze spíže v kuchyni (recept na těstoviny s rajčatovým cukrem, masové kuličky s kyselým zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani rozsáhlý servis džemů. Autorka kuchařky Katka Švejdová nabízí čtenářům jak klasické recepty na ovocné džemy, kompoty nebo houby s octem, ale také něco nového a netradičního - například recept na korejské kimči, čatní, okurky atd. Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol: Ovoce Zelenina Maso & ryby Aromata a koření Sirupy a likéry Z mrazáku Kuchyňské potřeby
Kniha Zavařování - Edice Apetit je dostupná v 17 obchodech a její cena se pohybuje mezi 250 Kč a 349 Kč.
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.