Když se bezlepkové vaření a pečení stane vášní. recepty jsou chuťově nerozeznatelné od bezlepkových dobrot rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava recepty jsou doladěny a pravidelně používány recepty se testují na vlastní rodině, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci vše je z dostupných surovin s přesným popisem a druhem bezlepkové mouky nebo směsi Chuť a konzistenci si pečivo uchovává nejméně tři dny i po vyjmutí z mrazáku kniha má obsah i s fotkami receptů - vybíráte očima podle chuti pro recepty na mléčné a vaječné náhrady všechno o kvákání a tangčungu najdete v knize kniha určená pro začátečníky a pokročilé v knize najdete rady a tipy na bezlepkovou, mléčnou a laktózovou dietu
Kniha Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově - 2. díl - Vladěna Halatová je dostupná v 28 obchodech a její cena se pohybuje mezi 164 Kč a 245 Kč.
Nejlepší cenu naleznete na srovnávači na tomto odkazu.